torsdag 15. mars 2012

Ny langhelg - med plaskregn! :)

Fy flate for et vær vi har i nord!

I forrige uke kom det regn og jeg trodde at nå kunne vi også få vår om et par måneder... men så kom det mer snø, noe som gjorde at jeg fikk føttene på bakken igjen og innså at vi kom til å ha vinter en god stund til...

Utsiktene fremover lover godt. Pluss grader og regn er bra! Da forsvinner snøen, så nå håper jeg at ikke temperaturen synker igjen, slik at vi får mer snø... 


Om et par uker starter påskeferien og jeg håper vi får noen fine dager på hytta - med SOL i all snøen som er der inne. At det er snø på fjellet er liksom en ting, men her hjemme kjenner jeg at jeg er ferdig med den! Spesielt når alle "sørafor"-bloggerne viser frem det ene spirende vårbildet etter det andre... Jeg kan bare vise til snø, snø og ennå mere snø!!! Jeg er en smule "avensjuk" på de som ser krokusen spire i blomsterbedene sine....

Vel, vel... livet er ikke bare rettferdig...
Ikke for noen....

Jeg kan derimot glede meg over en ukes langhelg starter i dag! ;)
Så god helg, folkens!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!