mandag 6. februar 2012

Min mandag - så langt!


Siden livet slett ikke alltid blir slik som man har tenkt seg at det blir, så får man gjøre det beste ut av livet slik det blir!

Fredag ble det totalendring i planene våre. Hytteturen gikk i vasken siden en av småfolket skulle på RanaLan som startet kl 20 på fredag kveld... da nytter det ikke å prøve å "skvise" inn en hyttetur før gutten skulle hentes igjen!

Dermed ble helga brukt hjemme. Jeg holdt på å fryse i hjel på grunn av de sørgelige minusgradene - og fyra i ovnen fra tidlig morgen til sent om kvelden! Jeg bakte et brød, noen rundstykker og en dose skolebrød. Stor suksess!

I dag skulle jeg legge turen til hytta for å sjekke forholdene og få vasket kjøleskapet... Vi glemte noe mat der sist vi forlot stedet - så jeg regner med at hele kjøleskapet er hårete og lever sitt eget liv. Vel, jeg ble vekket 06:30, men bare et blikk ut kunne fortelle meg at å sette seg i bilen og kjøre innover til Sverige ville være risikosport. Nesten 40 cm nysnø hadde lagt seg tett over landskapet. Så i stedet for å sette meg i bilen med en varm kopp kaffe var det bare å kle på seg og gå ut og måke tunell fra ytterdøra til veien slik at gutta kunne komme seg til bussen.... brrr....

Vel inne igjen er dagen tilbrakt med diverse gjøremål i cyberspace og på pc'n. Bare avbrutt av en runde på kjøkkenet for å lage en dose sjokolademuffins - og en tur til ut for å måke frem 1/2 innkjørselen (resten skal jeg ta i ettermiddag)..

Ja, ja... sånn kan det gå!
- men som historien forteller; ingenting er så galt at det ikke blir godt for noe! :)

2 kommentarer:

  1. Litt stressehelg/stressemandag då? Men kan jo vere koseleg med snø? Eller? ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, egentlig ikke noe stress, bare noe annet enn planlagt! ;)

      Jeg er enig i at det er koselig med LITT snø, men det er sørgelig med de store mengdene som har en tendens til å dukke opp hos oss. Det at jeg ikke liker kulde - og nakken min ikke liker kulde, hjelper heller ikke noe særlig.... ;)

      Slett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!