torsdag 5. januar 2012

Ikke alt blir som man har planlagt! ;)

Dagens cachetur skulle være rask og enkel. Handle litt matvarer, kjøre til første mål - gå den lille km til første cache; logge, gå tilbake, kjøre til neste mål, finne cachen; logge og dra hjem og få unna litt nødvendig husarbeide....

Tror dere det gikk helt sånn? Nei! Slett ikke! Handleturen var grei nok, fikk handla inn det nødvendige og litt til å legge i fryseren. Første cache var veldig grei, her var det bare å følge fotsporene til de som hadde vært her i går! Ingen penn til å signere med, skrekk og gru, nøkkelinnrissing ble løsningen - så får jeg signere ved en senere anledning!

Andre cache... Etter nesten en times leting tok jeg kontakt med cache-eier... MYE hjelp, bilder, nøyaktige forklaringer... null funn! Etter nesten to timer var jeg så frossen, hadde gravd opp hele området og innså at slaget var tapt. Får dra tilbake hit når cacheeier har sjekket opp! ;)

Men det var flott her nede ved sjøen. Alle de tre bildene jeg deler her, er tatt i området til den andre av dagens cacher. Hit skal jeg tilbake til våren! Garantert!!!

Vel hjemme igjen, var det bare å komme seg inn i varmvannet i dusjen! Brrrr... jeg var frossen! Så kunne jeg gå løs på ivaretakelsen av handlevarene og lage meg en kopp kaffe.

Nå bare gleder jeg meg til neste tur! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!