onsdag 7. desember 2011

Sliten, men fornøyd!

Tidlig i morres la jeg i vei på cachejakt. Jeg gikk ut fra at dette ble siste sjansen med disse cachene før vinteren, der fikk jeg rett. Ute langs kysten var det blitt en del snø, så cachene måtte graves fram i snøen!

Men til tross for snøen fant jeg den første med litt hjelp, så tre uten hjelp, så en med hjelp, deretter var det en umulig i snøen, så en til med hjelp og til slutt er jeg ganske sikker på at jeg har løsningen på en som bare må vente til våren!

Underveis ble det mer og mer dagslys og jeg kunne få tatt noen nydelige bilder, selv om det bare ble med lille-Nikon. 7 minusgrader og urørt snø er vakkert, ingen tvil om det.


Jeg hadde med kaffe, te, matpakke og diverse geocacheutstyr. En hel formiddag på tur, til tross for at det mest ble biltur; tur er tur! Vel hjemme igjen, var jeg søkk våt og gjennomfrossen, men fornøyd. 6 cacher var logget og jeg mangler bare 4 stykker på å kunne logge funn nr. 750. Det betyr at jeg må rasjonere fremover. Hvis jeg skal på Luciatreff den 13. desember, må jeg bare velge ut 3 andre cacher som kan logges i tiden fremover. Hmmm... Vi får se, vi får se...

Jeg kjenner også at jeg er glad for at det nesten ikke er spor av snø her hos oss. Og i følge værmeldingen er vi berget ennå en stund! :)

En virkelig fin geocachedag!

2 kommentarer:

  1. Vet du? Nå ble jeg nesten litt misunnelig...!
    Så utrolig nydelig!! Flotteste bildene jeg har sett på lang, lang tid!! Opp på veggen i glass og ramme, sier nå jeg!!

    SvarSlett
  2. Takk, Berit! Det var utrolig vakkert lys i går, men det merkes at det snart er mørkt hele døgnet...

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!