fredag 4. november 2011

Min egenkomponerte kofte er strikket ferdig!

I dag ble den omsider ferdig, kofta jeg i et svakt øyeblikk for en stund siden, fant ut at jeg skulle lage. Siden veldig mange av prosjektene som starter inni hodet mitt ikke blir noen suksess, var det med skrekk-blandet-fryd jeg startet på dette.

Uten mønster og med ullgarn fra "Rema 1000" ble prosjektet startet. Og selv om ikke resultatet ble helt som jeg hadde planlagt, er jeg rimelig fornøyd likevel!

Hva synes dere?

10 kommentarer:

 1. Jeg gir meg over i beundring for deg og din kreativitet! Jeg sitter og lurer på om jeg skal strikke et ensfarget skjerf på rundpinne, og du lager kofte uten mønster... Applaus! Og fredagsklem :)

  SvarSlett
 2. He, he... Skjerf kan være kompliserte nok... blir spennende å se om du får det til, hvis du prøver!!! :)

  Store fredagsklemmer tilbake!

  SvarSlett
 3. Du er bare så utrolig flink, Siv Anita! Den ble kjempesøt! :D

  SvarSlett
 4. Skjerf har jeg full kontroll på, har strikket opptil fler allerede :) Fant et påbegynt etter at jeg skrev kommentaren til deg i ste, så det spørs om det ikke blir strikking til Idol og Senkveld i dag. For juletreteppebroderiet mitt kan jeg tydeligvis bare drømme om å få ferdig...

  SvarSlett
 5. Imponert!! Og spesielt av at du klarte dette utan oppskrift... Eg hadde aldri klart det med, ein gong eg;) Fin!

  SvarSlett
 6. Så kreativ og flink du er!! Jeg holder på med et bli-kvitt-alle-ukurante-rester-prosjekt, så får vi sjå hva det ender opp som til slutt.. Uansett blir det litt ryddigere ;) God helg!

  SvarSlett
 7. Tusen takk, dere! Morsomt at den ble sånn høvelig bra i allefall. Litt større enn planlagt, men sånn er det alltid fordi jeg er livredd for å ende opp med noe som er for lite...

  "bli-kvitt-alle-ukurante-rester"-prosjekter er alltid spennende! Håper vi får se, Berit! :)

  SvarSlett
 8. Kjersti; det " under-juletre-teppet" husker jeg fra i fjor... blir du ikke ferdig i år heller? hmmmf...

  Men til neste år?

  SvarSlett
 9. Ja, det er under-juletre-teppet fra i fjor... *flau* Har ikke satt meg ned med det en eneste gang siden jeg blogget om det sist. Og jeg skal ikke engang begi meg utpå å vurdere at det kanskje kan bli ferdig til neste år...
  Men det halvstrikkede skjerfet jeg fant for et par dager siden er nå ferdig og ligger i skjerf-skuffen :)

  SvarSlett
 10. Det "under-juletre-teppet" ditt er nå ikke av de minst avanserte da... men tenk for en GLEDE når det engang blir ferdig og ligger under juletreet?!?! Lykke!!!

  Gratulerer med ferdig skjerf. Sånne ting er kjekke å ha!!! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!