lørdag 28. mai 2011

(3) Man vet man er nordlenning når....

I morgenstillheten fra Klippen Resort (Ja, Resort, med en 's', fordi jeg er litt snodig!), sitter jeg og forundrer meg over, atter en gang, hvorfor vi bor i det kalde nord. Mo i Rana har en gjennomsnittstemperatur på +3 grader... Og når man ser på værkartet for kommende uke - vi har snart 1. juni - kan man i aller høyeste grad forstå hvorfor!
Og jeg kjenner meg sterkt igjen i utsagnet;

Man vet man er nordlenning når;
- man ikke gidder investere i hagemøbler, man bare slenger seg ned på sparken innimellom bygene!!!

Det har absolutt ingenting for seg å bruke penger på hagemøbler. Treverket råttner etter ett år. Jernskramlet ruster. Putene må man stort sett ha inne eller i en sånn putekasse. Plast fryser i stykker i løpet av vinteren, selv om de står inne i en bod. Og hva er vel poenget med å ha hagemøblene stående under tak for å holde dem tørre, eller kunne sitte tørt ute? Da kan man heller sitte inne!!! 

Dagens nordnorske frustrasjon fra meg....  ;)

2 kommentarer:

  1. Når du fremstiller det på den måten, lurer jeg også på hvorfor dere bor i det kalde nord ;) Synes jeg ser dere der dere ligger henslengt på hver deres spark ;)

    SvarSlett
  2. He, he... Undres om vi liker selvpining?!?! Har faktisk sparken stående på plenen, så jeg kan godt finne på å slenge meg nedpå der! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!