mandag 2. mai 2011

(1) Du vet du er nordlenning når...

Ja,det er ingen tvil, du vet du er nordlenning når shorts, bikini, sandaler og andre sommerklær ikke viser tegn til slitasje etter 10 års "bruk"!

Dette utsagnet fikk jeg storstilt bekrefta når jeg leta fram sydenklærne. (Japp! Vi har egne korghyller for sydenklær!) Jeg fant både kjoler, skjørt og overdeler fra 2005. Pent brukt to uker i året! Jeg har slått fast at jeg ikke trenger sløse bort penger til dette formålet i år heller. Det gamle "funker fjell" i år også!!!

2 kommentarer:

  1. Hehe, ja - vi nordlendinger vet hvor vi kan spare inn penger. ;0) Men etter 10 år så tror jeg i hvert fall mine bikinier hadde "råtnet på rot" til tross for at de var lite brukt. Synes de blir så slappe i strikken og formløse allerede etter 1 til 2 år. Må kjøpe nytt så og si hvert år, jeg. Men så bor vi sørpå da. Det kan jo ha noe med saken å gjøre. ;0)

    SvarSlett
  2. He, he... merket at en del klær hadde "råttna på rot"... de havner til gjenvinning! Men det var også mye som hadde overlevd, ergo trengs ingen nyinvesteringer i år!!! I allefall ikke pr. nå!!! ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!