onsdag 13. april 2011

Jirestugan!

Nydelig vær i nord i dag. Sesongens siste skitur. Sol. Blå himmel. FTF på cachen på Jirestugan. Men over tjue km på ski i dag, ble drøyt i den morkne snøen. Spesielt for meg som er elendig å gå på ski. ;) Kjenner jeg er særiøst solbrent i ansiktet! ;) Har dere hatt en solrik dag i dag?


2 kommentarer:

  1. Trondheim har vært solrik i dag, og egentlig i de siste dagen. Tredje grillings i dag. Men kunne godt tenkt meg den skituren da....Ingen ting er som å nyte siste rest av vinter på fjellet om våren :)

    SvarSlett
  2. Det er ennå en stund til vi har vår her. 30 cm snø ligger fremdeles til skrekk og advarsel på plenen. Men sola skinner, og hadde det ikke vært for at jeg grilla ansiktet på fjellet i går, kunne jeg vært ute i dag også!!! ;)

    Hadde vært morro å grille, men tror vi venter en måneds tid til... ;)

    Ha en strålende dag!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!