tirsdag 8. mars 2011

Ranatrasken, Geocaching og tursesongen 2011!

Værgudene jobber på spreng fremdeles, det er plussgrader og det regner mye, ikke helt riktig nok - men vi går mot vår!

Tursesongen er i planlegging. Jeg er atter en gang utrustet med RANATRASKENKORT, og har sett over postene. Det er 25 turmål totalt sett med Ranatrasken. Og det fantastiske er at 15 av disse turmålene også er steder med cacher (Geocaching)! Nå har vi allerede funnet 8 av dem... men det finnes nå likevel 7 til, pluss en som er på vei til målet!!! Hvis du klikker på linken, kan du laste ned turmålene (hvis du nå bor i Rana, da). 

Dette blir 4. året jeg har Ranatraskenkort, og de tre foregående årene har jeg nådd ca 10 turmål. Fesklausvatnet, Stortjønna, Skistua, Bolna, Hammertjønna, Tortenkøta, Virvasshytta, Mofjellet, Hellerfjellet, Risfjellet, Ravntind, Raudfjellet, Hauknestinden, Skravelhaugen, Haramsvarden, Stangfjellet, Glomdalsvatnet, Granneset og Kubben har jeg allerde vært på de tre foregående årene. Men jeg må jo få nye klipp, på det nye kortet, så jeg må en runde til!

De stedene jeg ikke har vært er; Sauvasshytta, Kvitsteindalstunet, Blakkådalshytta, Saltfjellstua, Blerekan og Slettafjellet. Så jeg håper jeg får besøkt noen av disse stedene i år. (Hvis du klikker på de farga stedsnavnene finner du cachebeskrivelsene - hvis jeg har gjort det rett!)

Jeg kjenner at jeg oppriktig gleder meg til tursesongen begynner. Og det er mer som om jeg hører "Sukk... Nei! Ikke nå igjen... matbokser uten mat... Nei!!!" Men joda, JIPPI!!!

Og jeg håper jeg kan besøke noen av turmålene i løpet av denne måneden, hvis det nå bare ikke skjer noen flere "uhell"! Jeg får heller bare tåle å bli litt våt, til jakke-utfordringen er løst!!! :)

Jeg er HELT sikker på at når årets TURSESONG starter, DA blir livet MAGISK igjen!
Flere som planlegger turer?!?!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!