mandag 24. januar 2011

Ras på E6, en meter fra bilen!

Jeg klarte å stoppe en meter før bilen traff raset. Ser ikke ut som det er så mye, men det er det. Nokså bredt også. Lange køer har det blitt i begge kjøreretninger. Får håpe noen kommer og graver en tunnel til oss, så jeg kommer meg hjem igjen... Plaskregnvinter!

8 kommentarer:

 1. Ranablad var på "pletten" for å dokumentee raset, like før veien ble åpnet igjen... http://www.ranablad.no/nyheter/article5463590.ece

  NRK nordland også. Men jeg var først ute med saken, her på bloggen... thi-hi... og gikk skoene av journalistene med minst 20 minutter!!!

  Raset gikk 08:49, jeg traff det nesten kl 08:50, og kl 08:51 fikk jeg varslet veitrafikksentralen. 09:24 kom en hjullaster og startet å grave frem veien igjen. Fyren jobba raskere enn lynet, og drøyt en halv time, en km kø i begge rettninger, var vi gravd fram igjen!!!

  SvarSlett
 2. syns du var farlig nært jeg, 1 meter er litt lite :/
  men supert at du ikke var nærmere !!! <3

  - kanskje du skal bli sånn derre paparazzi ;))))

  klem :)

  SvarSlett
 3. he, he... ville blitt en prima paparazzi, jeg!

  Kan trygt si jeg fikk sjekka bremsene på bilen i dag; og de fungerer utmerket!!!

  Det som var ille var at jeg ikke fikk med meg at raset gikk, før jeg bare var noen meter fra det, kunne mosa rett inn i snø/is haugen, jeg....

  SvarSlett
 4. Jeg takker alle høyere makter (uansett hvem av de som gidder å høre på meg) at du ikke befant deg i raset. Huff, så ekkelt!

  Stor og god mandagsklem!

  SvarSlett
 5. Ja, Kjersti - jeg hadde nok en smule flaks i dag. Aldri vært så nært et ras før... creeepy...

  Blå-mandags klem!!!

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Hjelp! Så utrolig skummelt! Herlighet, altså! Fantastisk at det gikk bra med deg (og andre).
  Skremmende opplevelse....huff.

  (Sorry. Ble noe tull med en eller annen googlekonto...vet tydeligvis ikke hva jeg gjør, hehe.)

  SvarSlett
 8. Jepp, Kristine! Det var skremmende. Du vet; bare et minutt tidligere hadde jeg vært inni der. 4 minutter senere hadde det vært en buss full av skolebarn.... Av og til har man bare flaks. Naturkreftene er kolosale!

  Men alt gikk godt!
  ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!