onsdag 20. oktober 2010

Ekteskap; Rett i dass!!!

Jeg har gjennom livet møtt veldig mange mennesker, enkelte har lagt igjen store spor i sjela mi. Mannen bak dette prosjektet er en av dem. Ikke bare på grunn av dette, men fordi han er den han er! En lærdom man kan ta med seg fra dette innlegget, bortsett fra den fantastiske kreativiteten, må være; Man skal ALDRI si ALDRI!!!

Siden det kan være vanskelig å lese avisartikkelen du ser på bildet, skal jeg gjengi teksten her;

Artikkelen ble skrevet av Anders Aa. Morken for avisa Sør Trøndelag. Tror det var i begynnelsen av 2004?


Jeg har ofte tenkt på dette prosjektet, ledd meg smårar av det, og fortalt om det andre... Nå kan dere se hva jeg har ment! Siden jeg har sett det med egne øyne, så vet jeg at det ikke bare var til ære for fotografen! De gamle brudebildene hang faktisk på do, innrammet i doringer!!!

Det må også nevnes at han er gift på nytt, med verdens mest sjarmerende dame, og har tenkt at det skal vare livet ut. Hun gikk forståelig nok ikke med på å ha dette hengende på do, når de flyttet sammen, så hvor det er endt opp nå vet jeg faktisk ikke...

De to bildene jeg har brukt i dette innlegget tilhører Helge J. Samskott.
Takk for oppmerksomheten!
Plutselig finner jeg noe annet å dele med dere!!! ;-)
(5141)
Rett i dass

Ikke alle ekteskap går slik som man planlegger. En utflytta orkdaling har opplevd to ekteskap som gikk rett i dass.

Og det har han sørget for å minne seg selv om. På doveggen henger nemlig brudebildene fra begge ekteskapene, og omramminga levner ingen tvil om hvordan det gikk.
- Jeg fikk idéen da jeg var på besøk hos noen som hadde brukt en doring som ramme på et vanlig bilde. Da kom jeg på at jeg hadde jo to bryllupsbilder som lå og støvet ned i en skuff. Og siden begge ekteskapene gikk rett i dass, så hvorfor ikke henge opp bildene på dass med doring som ramme. Dessuten er jo gjenbruk inn for tia. Bryllupene kostet tross alt en god del penger, forteller den utflytta orkdalingen, som ikke utelukker nye ekteskap.
- Nei, jeg holder døra på gløtt for et nytt ekteskap om det skulle bli aktuelt. Jeg har nemlig forsatt veggplass på do!

4 kommentarer:

 1. He he he, det var litt arti :)) Flotte rammer, kanskje noe å hatt på utedoet :))


  Monica:)

  SvarSlett
 2. Jaja, hvorfor ikke ;) En konstant påminnelse om valg man trodde var gode, men som viste seg å ikke være det ;)

  SvarSlett
 3. he, he... dere har rett, jenter! Og Monica, å ha dem på utedoen er vel ikke så dumt... Men jeg skjønner at den nye dama hans ikke synes det heller er noen god idé!!! ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!