tirsdag 20. juli 2010

Andre del av ei helg i Nordland.

Jeg bare må starte del to med dette bildet, som jeg tok om kvelden 17. juli. Det var bare helt superfint der hvor jeg var. Helt hvor det var, vet ingen, men i nærheten av Fauske, det er jeg GANSKE sikker på!!!

DETTE, dette er en del av "Skrupturlandskap Nordland".... det KUNSTVERKET som heter "The forgotten town".... Ja, ja... til min store ergrelse har jeg visst gått forbi en annen severdighet på veien opp dit, uten å se den.... GRRRRR... til mitt forsvar var det vind og PLASKREGN, og det var logge cachen som var fokuset!!!! DET ordnet seg!!!

Og skjønner noen hvorfor finnes det et bilde av denne kongla her nå??!?!

Ser du det tårnet oppi bakken der, det grå runde? Der oppe var jeg og logget en cache. En bitteliten en i ei steinrøys med masse jernskrammel rundt omkring. Noe som medførte flere fin-fine blå-grønn-gule merker på venstre legg.... Jotun fargekart = meg!!!

MEN utsikten fra oppå der var upåklagelig, til tross for det supre været. Hvite sandstrender så langt øyet kunne se i alle rettninger; men jeg undres; hvor er alle folkene, alle strandparasollene og iskrem-selgerne?!?! NOE er galt med dette bildet.... eh...

På vei forbi Svartisen kom jeg over dette fabelaktige motivet; et isbre-hjerte!!! *SMELT*

Vel, etter ei natt på hotell i Glomfjord, for å tørke og få varm mat, fikk jeg ta inn på Casa del Sørfjorden hvor det fantes både god mat og drikke, en helt FANTASTISK utsikt til tross for det #!#%#-været.... En cache fikk vi også plassert ved Sørfjorden Kapell. Bare kirkegården der er verd et besøk, gravstøtter som rett og slett er kunstverk!

Nå er jeg hjemme igjen. Gruer som bare FYYYYYYYY!!!! til i morgen, men jeg må vel bare overleve og komme meg igjennom det. Og så kommer jo småfolket hjem utpå ettermiddagen, og det blir KOOOOOS!!!!

Plutselig kommer en oppdatering!

3 kommentarer:

  1. Jeg skjønner kongla! Jeg skjønner kongla! *rekker opp hånda og vifter febrilsk!!!* ;)

    SvarSlett
  2. he, he... Jeg VET at du vet svaret!!! Bare helt fantastisk kreativt, ikke sannt?!?!?!

    SvarSlett
  3. Ja, den er helt utrolig den der! Og absolutt ikke lett å finne vil jeg tro, for den er sikkert ikke alene der den normalt skal ligge.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!