søndag 25. juli 2010

Å prøve å reise fra tankene; nord, sør, øst og vest!!!

Ja, jeg har nok brukt mer enn nok tid den siste uken på å prøve å rømme fra alle tankene, jeg holder de borte mens jeg "rømmer", men så snart jeg sitter stille så er de der. Sårene som ikke vil gro, tankene som ikke bare vil arkivere seg i en skuff. Det er komplisert, veldig komplisert. Pr. nå er jeg manisk... med geocaching... og har det rimelig bra. Tenke koordinater, steder, terreng, logging, travelbugs og travelcoins. Har bestillt egne travelbugs... og har sammen med småfloket lett Brønnøysund rundt etter en liten SvampeBob bamse - er han helt ut eller?

Men så kan jeg jo fortelle dere om hva jeg bedriver tiden med.... Etter turen nordover til Saltstraumen, og innom Casa del Sørfjorden, dro jeg innom hjemme og vasket litt klær og bestillte plenklipping. Så dro jeg til Klippen Resort. Og etter ei GOD natts søvn der la jeg ut på en kjøretur via Storuman til Sorsele og Lycksele, før jeg 12,5 timer senere var tilbake på Klippen Resort (hytta). Jeg jaktet på cacher, og en av dem fant jeg ved denne flotte sandstranda i innlands Sverige. Sørgelig at været ikke er sånn at de kan brukes til bading!!!

Så måtte jeg stoppe og ta bilde av reinen. For det første fordi den var så stygg at den var søt, for det andre fordi alle jeg så var sånn, for det tredje fordi de ikke gikk i en stor flokk - slik de pleier. De gikk liksom en og en over et stort område....

Vet dere hva dette huset er for noe? Ja, det var en cache der, men utenom det? Jo, i "fjorten-hundre-og-pil-og-bue" tørket de blandt annet blåbær her. Det var faktisk interessant lesning, og veldig kjekt å kunne titte inn og se hvordan det så ut. Det var litt falleferdig innvendig, men man fikk et klart inntrykk av hvordan det hadde foregått. Under kan dere også lese plakaten som stod på veggen til byggningen.Så skulle jeg finne en såkalt "bro-cache"... min store skrekk, for av og til er de som dette.... at det går en "gang-vei" under broen.

Når jeg hadde gått denne gangveien til ca midt under broen, var det noen som innbilte seg at jeg skulle logge cachen ved å forlate sikringa og gå ut på en usikra kant for å fiske frem boksen og signere i boka?!?! NEPPE!!! Men jeg hadde FUNNET cachen, risikere livet for å signere et ark, nei, det gjør jeg ikke. Det var skummelt nok der, bilene kjørte rett over hodet mitt, og elva bruste under meg.... Rask retur!!! Skrekk og gru!!!Jeg logget noen cacher i Lycksele også, men det var blitt sent og jeg var sulten, så jeg dro innom på ICA og kjøpte meg en salat og noe snacks. Det finnes en resturant rett opp i gata som serverer UTMERKET mat. MEN jeg klarer ikke dra og sette meg ned alene noen steder, for noen ganger bare må jeg gå igjen helt plutselig. Og hva med maten, hva med betalingen? Nei, tryggest å la det være.... Dessuten kunne jeg jo treffe noen kjente. Byen er full av "naboer" fra Norge, og ikke alle forstår at ikke alt vises utenpå.

Dette er et bilde av cachen jeg har lagt ut ved hytta. Oppå sitter en TravelBug som jeg fant i en cache langs kystriksveien. Den er nå inni cachen, og venter på hjelp videre i verden!!!

Etter to netter på hytta bar det via Skonseng (for å pakke om til rene klær) og til Sandnessjøen (for å hente gutta), til Brønnøysund. Vi kom fram ved 23 tiden om kvelden, og hadde fabelaktig utsikt fra det heller ... tja, ikke mer enn brukbare motellet vi fikk rom på. Fullt overalt, men sengene var gode, og det er veldig sentralt. Så disse to bildene ble tatt i går kveld.Lørdag formidag tuslet jeg og gutta rundt og fant noen cacher i sola. Tittet litt i de 12 butikkene som er her... og spiste is.... før vi slappet av på motellet en stund.

Guttene slappet av litt ekstra mens jeg surret rundt i sentrum med en 8 punkts multi-cache. Den gikk det prima å finne, og jeg traff til og med noen andre geo-cachere. En liten kar kom bort og spurte meg om jeg fant cachen, og da måtte jeg bort å snakke med dem! Kjempekoselig. Vi har aldri møtt noen andre geocachere før!!!

Utsikten fra kaia i Brønnøysund i dag var upåklagelig. Jeg kunne se de syv søstre i horisonten. Klarer dere se dem på bildet?

Så dro vi til Torghatthullet. Gutta var raskere enn lynet oppover. Det var ikke mange turistene der oppe. Så vi hadde i perioder hele hullet for oss selv. Utsikten var fantastisk. Turen dit anbefales! Tar ca 20 min å gå opp og ca 10 min å gå gjennom fjellet.

Til slutt dagens beste motiv. Mine gutter i Torghatthullet!!!

Plutselig kommer en oppdatering!
Håper alle får en superfin søndag!!!
(1795)

1 kommentar:

  1. Så bra at du fikk logget inn og vist oss alle disse fine bildene! Jeg digger fremdeles det nederste jeg da ;)

    Leste på geocaching.com at du hadde møtt noen fler cachere, det er bare så moro! Man har liksom en hemmelighet sammen :) Trodde vi møtte noen i går vi også, men så var det bare to utenlandske damer som plukket blåbær der vi skulle lete.

    Stor klem!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!