søndag 13. juni 2010

Lørdags kveld for unge frøken Skoglund!

Først vil jeg bare vise dere benken jeg henta i Sjøbyen i går, den jeg arva av mine foreldre, er veldig så fornøyd, nå har vi noen skuffer og skap i gangen - som vi kan stappe fulle av alt mulig... ;-)

Kan fortelle at batteriet til kameraet som gjorde at tilværelsen falt i tusen knas i ettermiddag (Batteri-historien) dukket opp som "troll av eske" da jeg kom hjem fra min geocachetur i kveld.... unødvendige tårer?!?! Hmmmm...Jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle sitte hjemme og bli veldig deprimert over det forsvunnede batteriet, så jeg dro til sentrum på cache-leting. Den første var en nano-cache på 11*8 mm... den var ekstremt liten, men JEG FANT DEN!!!! (den som heter "nMo").Så dro jeg videre for å lete etter cachen "Fageråsbakken". Den ligger da som navnet tilsier i hoppbakken. Ikke nederst, men helt øverst!!!
Siden dette var en cache som krevde at man løste en oppgave, kunne jeg ikke bruke gammal GPS'en og gå på kartkoordinater, jeg måtte bruke ny-GPS'en... Etter å ha gått greit etter GPS'en langs en skogsbilvei fram til hoppbakken, skulle jeg begynne å gå opp trappa... og JA, jeg telte alle trinnene, og hvis noen lurer; det er 205 trappetrinn til toppen av bakken (kunne vært 206, men ett var borte). Jeg leta og leta, og GPS'en holdt et hurrans liv med meg!!! Grrrrr...

Men hvis noen tror at jeg trosser høydeskrekk og sliter meg opp 205 trappetrinn uten å finne cachen, da tar de feil!!! Jeg fant en forundelig måte å finne koordinatene jeg stod på, og flytta meg en meter hit og en meter dit, til jeg stod på rett sted; og der, der fant jeg den lille j****en!!! Var veldig fornøyd da jeg gikk ned de 205 trappetrinnene igjen!!!

Men jeg blir ganske irritert over alle som bare slenger fra seg brus- og vannflasker når de er på tur. Er det så fryktelig vanskelig å bære det med seg hjem igjen? Til og med på toppen av hoppbakken hadde noen slengt fra seg ei Imsdal flaske... Synes det er en smule unødvendig. (Tok den selvsagt med til bilen.)

Etterpå prøvde jeg å finne en cache på Lyngheim og en på Bimbo, men uten hell. Kanskje var jeg trøtt og sliten? Kanskje trenger jeg opplæring i bruk av den nye GPS'en? NEI, jeg kan IKKE tenke meg å lese bruksanvisninga ennå!!! Det er for feiginger! ;)

4 kommentarer:

 1. Sånn kommode vil jeg ha også! Vet ikke hvor jeg skal ha den i så fall ;)

  SvarSlett
 2. Nydelig kommode :D Håpe helga har vært veldi bra.

  SvarSlett
 3. Prima kommode!!! Veldig fornøyd!!! ;-)

  SvarSlett
 4. Flott kommode - men lekker Oregon 550 :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!